Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Telefonisch bemiddelen voor klusjes en ritjes

Telefonisch bemiddelen voor klusjes en ritjes

Structureel werk · 1 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
CoördinerenSociaal contact
OuderenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30331
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Telefonisch-bemiddelen-voor-klusjes-en-ritjes/30331 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Word jij onze nieuwe telefoonstem zijn voor 1,5 uur om de 14 dagen?

Uitgebreide omschrijving

Wat vragen we van je

Het is prettig dat je een duidelijke telefoonstem hebt en dat je In staat bent om een hulpvraag te analyseren. De hulpvraag moet je vervolgens om kunnen zetten in passende vervolgacties en je registreert de hulpvragen. Het is fijn als je zelfstandig kan werken, ervaring hebt met computers en dat je een vriendelijke en hulpvaardige houding hebt. Daarnaast is er elke 6 weken een overleg met alle telefoonwachten.

 

Wat bieden wij

Uiteraard bieden we een goede inwerkperiode aan en krijg je inzicht in de hulp die via SWL Vrijwillige Dienstverlening wordt geboden. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Telefonisch bemiddelen voor klusjes en ritjes

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.