Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Telefonisch bemiddelen voor klusjes en ritjes

Telefonisch bemiddelen voor klusjes en ritjes

Structureel werk · 1 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
CoördinerenSociaal contact
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30331
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Telefonisch-bemiddelen-voor-klusjes-en-ritjes/30331 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie komt het telefoonteam versterken?

Uitgebreide omschrijving

Wat vragen we van je

Lijkt het je leuk om telefonisch te bemiddelen bij een klusje of ritje? Heb je enige computerervaring en een vriendelijke en hulpvaardige houding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom dan het enthousiaste telefoonteam van de Vrijwillige Dienstverlening van Welzijn Lochem versterken.

 

Het gaat om diensten van 1,5 uur op een doordeweekse ochtend, 1x per twee weken. Verder komt het telefoonteam iedere 8 weken bij elkaar voor overleg.

 

Wat bieden wij

Uiteraard bieden we een goede inwerkperiode aan en krijg je inzicht in de hulp die via de Vrijwillige Dienstverlening van Welzijn Lochem wordt geboden. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Telefonisch bemiddelen voor klusjes en ritjes

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.