LochemDOET voor bedrijven

Meer betrokken zijn bij de samenleving?


Dat kan! Door medewerkers als vrijwilliger in te zetten, door de handen uit de mouwen te steken voor een maatschappelijke organisatie of door kennis beschikbaar te stellen aan kleine lokale initiatieven. Het vrijwilligersveld is een mooie manier om handen en voeten te geven aan jullie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wil je meer weten over de mogelijkheden om als bedrijf vrijwilligerswerk te doen? Wij kennen de organisaties, stichtingen en verenigingen in de gemeente Lochem goed en kunnen daardoor altijd een passende match creëren.

Klik hieronder op de diverse mogelijkheden. 


Heb je een ander aanbod of een vraag?

Neem dan contact op met Gerdie Kreunen. Zij is te bereiken op 06-45640825 of mail [email protected]

Beursvloer

De Beursvloer is een "match"evenement waarbij bedrijven en vrijwilligersorganisaties bij elkaar komen om te onderhandelen en tot mooie matches te komen, dit alles met een gesloten beurs! Er wordt geruild in kennis, materiaal, vakmanschap, handjes en tijd. Het bedrijfsleven ondersteunt het vrijwilligerswerk en andersom.

Good Busy (programma NOV)

Ontdek Good Busy, dé inspiratieplek voor betrokken bedrijven die door medewerkersvrijwilligerswerk hun samenleving versterken. Hier vind je niet alleen handige tools, maar ook volop inspiratie om op een impactvolle manier goed te doen; voor de samenleving, je medewerkers en je bedrijf. Laat je inspireren en zet een volgende stap op weg naar een betekenisvolle toekomst.