Vrijwilliger worden

Wat ga jij doen om de gemeente Lochem nog mooier te maken? Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt doen, waar en waarom. Je kan je eigen talenten inzetten en verder ontwikkelen. Het geeft je een goed gevoel en je kunt bijdragen aan een mooiere samenleving. Iets voor jou? Kijk dan in onze vacaturebank naar leuke vacatures. Toch lastig om iets te vinden? Geen probleem! We helpen je graag bij het zoeken welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past.

Maatje worden

Vind je het leuk om 1 op 1 iets voor een ander te betekenen? Kijk dan eens bij de maatjes aanvragen. Denk aan samen wandelen, fietsen, koffie drinken een spelletje doen of iets anders.

Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Doe de talentenscan en vind passende vacatures!

Wist je dat als je iets heel erg leuk vindt om te doen of ergens gelukkig van wordt, dat dat iets is waar je talent voor hebt. Benieuwd naar jouw talent? Dan kan deze talentenscan je helpen. Leuk, leerzaam en handig want er rollen direct een paar passende vacatures uit.

Niet pluis gevoel

Niet pluis gevoel

Heb je zorgen om iemand, een niet-pluis gevoel na een huisbezoek als vrijwilliger?

LochemTRAINT

LochemTRAINT

LochemTRAINT organiseert gratis workshops en trainingen voor alle vrijwilligers.

Vrijwilligersvergoeding

Vrijwilligersvergoeding 2024

Lees hier alles over de vrijwilligersvergoeding in 2024!

Intake

Intakegesprek

Heb je liever een persoonlijk gesprek, dat kan ook. Maak een afspraak en onze vrijwilligers denken en zoeken graag met je mee. Misschien kom je met elkaar wel tot een verrassend nieuw idee van vrijwiligerswerk!

Vrijwilligersverzekering

Vrijwilligersverzekering

Het kan zomaar gebeuren: je bent vrijwilligerswerk aan het doen en er is sprake van schade, diefstal of vernieling van eigendommen. Ben jij als vrijwilliger dan verzekerd? 

Waardering

Waardering

Vrijwilligers zijn toppers en wij waarderen hun inzet enorm. Daarom organiseert LochemDOET om het jaar iets voor alle vrijwilligers uit de gemeente Lochem. Dit jaar was dat een interactieve theatervoorstelling over grenzen stellen in vrijwilligerswerk. Benieuwd naar de foto's van de theatervoorstelling, kijk dan hier.