Vrijwilliger worden

Wat ga jij doen om de gemeente Lochem nog mooier te maken? Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt doen, waar en waarom. Je kan je eigen talenten inzetten en verder ontwikkelen. Het geeft je een goed gevoel en je kunt bijdragen aan een mooiere samenleving. Iets voor jou? Kijk dan in onze vacaturebank naar leuke vacatures. Toch lastig om iets te vinden? Geen probleem! We helpen je graag bij het zoeken welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past.

Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Doe de talentenscan en vind passende vacatures!

Wist je dat als je iets heel erg leuk vindt om te doen, je ergens gelukkig van wordt dat dat iets is waar je talent voor hebt. Benieuwd naar jouw talent? Dan kan deze talentenscan je helpen. Leuk, leerzaam en handig want er rollen direct een paar passende vacatures uit.

Intakegesprek

Heb je liever een persoonlijk gesprek, dat kan ook. Maak een afspraak en onze vrijwilligers denken en zoeken graag met je mee. Misschien kom je met elkaar wel tot een verrassend nieuw idee van vrijwiligerswerk!

Vrijwilligersverzekering

Het kan zomaar gebeuren: je bent vrijwilligerswerk aan het doen en er is sprake van schade, diefstal of vernieling van eigendommen. Ben jij als vrijwilliger dan verzekerd? 

Waardering

Vrijwilligers zijn toppers en mogen best eens in het zonnetje gezet worden. Daarom organiseert LochemDoet om het jaar een vrijwilligersfestival voor alle vrijwilligers uit de gemeente Lochem.

Voor elkaar

Voor Elkaar is het platform waar mensen één op één elkaar kunnen vinden of ontmoeten. Wil je weten wat er in jouw kern hiervoor is, kijk op Lokaal voor Elkaar! Wil je helpen of zoek je iemand, plaats hier dan een oproep.

Lochem Traint

Ben jij vrijwilliger in onze prachtige gemeente? Of woon je hier en doe je elders vrijwilligerswerk? Dan kun je gratis meedoen aan onze workshops.