Lochem Traint

Gratis inspiratie voor jou!

Kennis delen staat centraal bij ons! Wij willen vrijwilligers en organisaties ondersteunen om hun werkzaamheden beter uit te kunnen voeren. Maar ook gewoon omdat het leuk is en als waardering voor vrijwilligers. De workshops worden voornamelijk gegeven door andere vrijwilligers en/ of gedoneerd door trainers, studenten en andere professionals. We bieden ook online webinars en trainingen. Laat je hier inspireren door ons aanbod en doe gratis mee aan onze workshops.

Trainingen

Okt18
Nieuw
Workshop · 18 okt, 16:00 - 17:30
Vanuit huis
Open over de overgang
Actrices Isa Hoes en Medina Schuurman hebben een platform over de overgang en schrijven er boeken over. Zij doen hun verhaal tijdens het webinar.Geplaatst door Stichting Welzijn Lochem
Nov8
Workshop · 8 nov, 09:00 - 21:00
Flexibele locatie
Festival Voor JOU
DAG LAREN: Een festival voor mantelzorgers en vrijwilligers met elke dag in een andere kern leuke workshops en verrassende ontmoetingen. Geplaatst door Lochem Doet
Nov8
Workshop · 8 nov, 10:00 - 13:00
Laren
Tekenworkshop op Huize Verwolde
Exclusieve tekenworkshop in het prachtige Huis Verwolde. Door: Ingrid Kresse docent beeldende kunst en vormgeving Geplaatst door Festival voor jou!
Nov8
Workshop · 8 nov, 10:30 - 12:30
Laren
Paardrijden: Horsemanship
Gezellige ochtend op de manege. Verzorgen van de paarden en daarna wandelen aan de hand met de paarden.Geplaatst door Festival voor jou!
Nov8
Workshop · 8 nov, 11:00 - 12:30
Laren
Chocolade workshop olv Wereldbakker Wijnand - Workshop 2 = VOL
Onder leiding van Werelbakker Wijnand een lekkere workshop! Er zijn 2 workshop van ieder 1,5 uur. Locatie tbaGeplaatst door Festival voor jou!
Nov8
Workshop · 8 nov, 12:30 - 14:00
Laren
Op de koffie
Ongedwongen in het Kulturhus een lekker bakkie koffie of thee doen! Samen kletsen en misschien wel nieuwe contact opdoen. Geplaatst door Festival voor jou!
Nov8
Workshop · 8 nov, 13:30 - 15:30
Laren
Bloemen arrangement 1 = VOL
Hovenier & Bloemisterij Haneveld houdt van bloemen. Laat je inspireren en doe mee met deze creatieve workshop, waar je je eigen bloemstuk gaat maken.Geplaatst door Festival voor jou!
Nov8
Workshop · 8 nov, 14:00 - 15:30
Laren
Chocolade workshop Bakker Wijnand 1 = VOL
Voor de smulpapen en Meesterbakkers, de lekkerste workshop van het festival. De workshop is in het Kulturhuus in Laren.Geplaatst door Festival voor jou!
Nov8
Workshop · 8 nov, 19:30 - 21:30
Laren
Bloemen arrangement 2 = VOL
Hovenier & Bloemisterij Haneveld houdt van bloemen. Laat je inspireren en doe mee met deze creatieve workshop, waar je je eigen bloemstuk gaat maken.Geplaatst door Festival voor jou!
Nov9
Workshop · 9 nov, 09:00 - 21:00
Flexibele locatie
Festival Voor JOU
DAG ALMEN & HARFSEN: Een festival voor mantelzorgers en vrijwilligers met elke dag in een andere kern leuke workshops en verrassende ontmoetingen. Geplaatst door Lochem Doet
Nov9
Workshop · 9 nov, 10:00 - 11:30
Harfsen
Workshop Dotten
Dotten is zeer verslavend. Dotten is een verf techniek waarbij je door middel van verfdruppels patronen verft. Het is een heerlijke ontspanning. MooiZOworkshopsGeplaatst door Festival voor jou!
Nov9
Workshop · 9 nov, 10:00 - 11:15
Harfsen
Lachyoga
lach en ontspanGeplaatst door Festival voor jou!

Workshop gemist?!

Bekijk het hier rustig terug

Persbericht schrijven

Gouden tips voor een TOP persbericht van Gerwin Nijkamp ( hoofdredacteur Achterhoeknieuws)
Lees meer

Podcast??! Hoe werkt het eigenlijk?

Hier kan je de Webinar PODcast??! terugkijken. Met leuke luistertips, maar ook de basisuitleg hoe en waar je ...
Lees meer

Kennisboostweek

Hier vind je de opnames van de Webinars van de tweede Kennisboostweek van Mensen maken Nederland van 7 t/m 10 ...
Lees meer

E-learning

Volg gratis online cursussen bij diverse aanbieders

Trainingen vrijwilligers

Als je vrijwilligerswerk doet, neem je natuurlijk ook altijd jezelf mee. Jouw kennis en de manier waarop je met mensen en emoties omgaat, zijn uniek voor jou. Hoe zet je die kwaliteiten het best in als vrijwilliger? Deze online trainingen van Humanitas geven je nuttige handvatten.

Financiële zelfredzaamheid

Ondersteun jij mensen richting financiële zelfredzaamheid? En kom je hier weleens dingen tegen waar je meer over zou willen weten? Deze e-learnings geven jou op verschillende onderwerpen nuttige handvatten om zo met plezier en kennis van zaken het vrijwilligerswerk te doen.

Fondsenwerving

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe werkt het als ik een aanvraag wil indienen bij een fonds? En welke tips zijn er dan om succes te hebben bij zo'n aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt je op weg bij het vinden van financiering voor jouw project.

Omgaan met dementie

In de basistraining GOED omgaan met dementie leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat, in het café of in de bibliotheek.

Trainingen organisaties

Als vrijwilligersorganisatie loop je ook tegen vraagstukken aan als, hoe vind ik nu vrijwilligers en hoe begeleid of motiveer je ze dan. Wil je hier meer informatie over, kijk dan eens voor gerichte trainingen bij kenniscentrum Movisie.

Modern besturen

'De vereniging staat onder druk', het is een veel gehoorde kreet. Maar wat kan je hier nu aan doen? En wat voor vereniging willen we zijn? De filmpjes 'back to basics' zijn bedoeld ter inspiratie voor verenigingsbestuurders die werken aan hun vereniging. Laat je inspireren en ga de uitdaging aan!


Tijd voor jouw hobby

Heb je altijd al een cursus moestuin, wijnproeven, stamboomonderzoek of natuurfotografie willen volgen, maar is het er nooit van gekomen? Grijp hier dan je kans en volg de cursus op ieder moment wanneer het jou het beste uitkomt.

Daag jezelf uit!

123Test biedt je een breed en gevarieerd aanbod van tests voor hulp bij loopbaanvraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en assessment voorbereiding. Op deze site kan je je helemaal gratis en zonder verplichtingen uitleven op testgebied. Dus daag jezelf uit!