LochemTRAINT

Gratis inspiratie voor jou!

Kennis delen staat centraal bij ons! Wij willen vrijwilligers en organisaties ondersteunen om hun werkzaamheden beter uit te kunnen voeren. Maar ook gewoon omdat het leuk is en als waardering voor vrijwilligers. De workshops worden voornamelijk gegeven door andere vrijwilligers en/ of gedoneerd door trainers, studenten en andere professionals. We bieden ook online webinars en trainingen. Laat je hier inspireren door ons aanbod en doe gratis mee aan onze workshops.

Lochem Traint

Trainingen

Aug1
Nieuw
Talentgesprek op afspraak
Meerdaagse · 1 aug, 12:00 – 22 dec, 13:00
Lochem
Talentgesprek op afspraak
Ben je benieuwd welk vrijwilligerswerk het beste bij je past. Of wil je onderzoeken wat er nog meer voor leuks te doen wat past bij je interesses en talent.Geplaatst door LochemDOET
Aug28
Fondsen werven
Workshop · 28 aug, 19:00 - 21:30
Lochem
Fondsen werven
Penningmeesters opgelet!! Deze bijeenkomst gaat over fondsen werven. Geplaatst door LochemDOET
Sep4
Nieuw
Bij ons gebeurt dat niet - informatie sessie sociale veiligheid ONLINE
Workshop · 4 sep, 19:30 - 21:30
Vanuit huis
Bij ons gebeurt dat niet - informatie sessie sociale veiligheid ONLINE


Alles wat je altijd al had willen weten over aannamebeleid, gedragscodes, de gratis VOG, het voeren van lastige gesprekken en nog veel meer!
Geplaatst door LochemDOET
Sep25
Training wet- en regelgeving
Workshop · 25 sep, 19:15 - 21:00
Lochem
Training wet- en regelgeving
Voor vrijwilligers en bestuurders van verenigingen: workshop over wet- en regelgeving.Geplaatst door Welzijn Lochem
Okt16
Nieuw
Vrijwilligers in de zorg
Workshop · 16 okt, 14:00 - 16:30
Warnsveld
Vrijwilligers in de zorg
Balans en blik op de toekomst. Gelijkwaardig samenwerken tussen formele en informele zorgGeplaatst door LochemDOET
Nov13
Iedereen doet mee
Workshop · 13 nov, 19:30 - 21:00
Laren
Iedereen doet mee
Voor vrijwilligers en bestuurders van verenigingen: training "Iedereen doet mee" van Samen Dementievriendelijk.Geplaatst door Welzijn Lochem

Workshop gemist?!

Bekijk het hier rustig terug

kennisboostweek maart 2024

Het was een ware kennisexplosie in de Kennisboostweek afgelopen maart. Heb je niet alles kunnen volgen en wil ...
Lees meer

SDG's en het vrijwilligerswerk

Kijk via de onderstaande link de kennisessie van Deedmob over de Sustainable Development Goals (SDG's) en de ...
Lees meer

Webinars van het NOV

Kijk hier de kennisboostweek opnames terug!
Lees meer

E-learning

Volg gratis online cursussen bij diverse aanbieders

Training

Trainingen vrijwilligers

Als je vrijwilligerswerk doet, neem je natuurlijk ook altijd jezelf mee. Jouw kennis en de manier waarop je met mensen en emoties omgaat, zijn uniek voor jou. Hoe zet je die kwaliteiten het best in als vrijwilliger? Deze online trainingen van Humanitas geven je nuttige handvatten.

financiële zelfredzaamheid

Financiële zelfredzaamheid

Ondersteun jij mensen richting financiële zelfredzaamheid? En kom je hier weleens dingen tegen waar je meer over zou willen weten? Deze e-learnings geven jou op verschillende onderwerpen nuttige handvatten om zo met plezier en kennis van zaken het vrijwilligerswerk te doen.

Werving

Fondsenwerving

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe werkt het als ik een aanvraag wil indienen bij een fonds? En welke tips zijn er dan om succes te hebben bij zo'n aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt je op weg bij het vinden van financiering voor jouw project.

Dementie

Omgaan met dementie

In de basistraining GOED omgaan met dementie leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat, in het café of in de bibliotheek.

Werven van nieuwe vrijwilligers

Op zoek naar nieuwe gezichten binnen jouw organisatie? Of heb je vragen over hoe je je huidige vrijwilligers kunt betrekken en behouden? Doe dan mee met de e-learning Expeditie Nieuwe gezichten van het NOV.

training

Modern besturen

'De vereniging staat onder druk', het is een veel gehoorde kreet. Maar wat kan je hier nu aan doen? En wat voor vereniging willen we zijn? De filmpjes 'back to basics' zijn bedoeld ter inspiratie voor verenigingsbestuurders die werken aan hun vereniging. Laat je inspireren en ga de uitdaging aan!


training

Tijd voor jouw hobby

Heb je altijd al een cursus moestuin, wijnproeven, stamboomonderzoek of natuurfotografie willen volgen, maar is het er nooit van gekomen? Grijp hier dan je kans en volg de cursus op ieder moment wanneer het jou het beste uitkomt.

Daag jezelf uit!

123Test biedt je een breed en gevarieerd aanbod van tests voor hulp bij loopbaanvraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en assessment voorbereiding. Op deze site kan je je helemaal gratis en zonder verplichtingen uitleven op testgebied. Dus daag jezelf uit!