Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Spelletjes begeleider Lochemse sportdag voor basisscholen

Spelletjes begeleider Lochemse sportdag voor basisscholen

Event · 23 jun 2023, 08:00 - 15:00
Sportclub Lochem, De Elzelaan 3, Lochem, Gelderland 7241 RX, Nederland
Activiteiten begeleidenSportBuiten
Kinderen & JongerenSport & RecreatieOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#65439
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Spelletjes-begeleider-Lochemse-sportdag-voor-basisscholen/65439 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Sportdag voor scholen in Lochem en de Nettelhorst. Hierbij worden 10 verschillende spellen gespeeld waarvoor begeleiding nodig is! Van voetbal tot 3 op een rij.

Uitgebreide omschrijving

Waarom?

Voor elk spelletje op de sportdag is een spelbegeleider/scheidsrechter nodig. Het zijn spelletjes zoals voetbal, kubbs (werpspel), een kaarten-renspel, drie op een rij, bierkratten-race, pijl en boog schieten, lacrosse-race, etc.


Wat ga je doen?

Je wordt bij een spel neergezet op één van de drie velden. Hier gaan teams tegen elkaar spelletjes doen waarbij jij de spelbegeleider/scheidsrechter bent. Jij bepaalt of de kinderen zich aan de regels houden en springt bij wanneer ze er niet uitkomen. Ook bepaal je of een team wel of geen punt verdiend wanneer een spel om punten draait. Je houdt de score bij en als er wordt omgeroepen dat de wedstrijd is afgelopen stop je het spel en de score geef je door aan de verantwoordelijke van elk veld.

Lunchpakketjes zijn geregeld en koffie/thee mag je gratis pakken. Ga wel met het ontbijt op naar de sportdag. Verdere uitgebreide uitleg volgt na aanmelding.


Wat is de doelgroep?

Er is een veld voor groep 6 (veld A), een veld voor groep 7 (veld B) en een veld voor groep 8 (veld C). Er zijn 5 scholen uit Lochem en de Nettelhorst met leerlingen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.


Wanneer?

Het vindt plaats op vrijdag 23 juni van 9:00 tot 12:00. We vragen je om 8:00 aanwezig te zijn. De spellen beginnen om 9:30 en eindigen met een finale om 13:30. Hierna is de prijsuitreiking en rond 14:00 is het afgelopen. Hierna moet alles nog opgeruimd zijn en het zou fijn zijn als wanneer het kan je hier ook nog mee wil helpen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Spelletjes begeleider Lochemse sportdag voor basisscholen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.