Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Samen fietsen en/of wandelen vanuit Gorssel

Samen fietsen en/of wandelen vanuit Gorssel

Structureel werk · Flexibele uren
Gorssel, Gelderland, Nederland
BuitenSociaal contactMaatje & buddy
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#62261
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-fietsen-enof-wandelen-vanuit-Gorssel/62261 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen fietsen en/of wandelen met een 69-jarige inwoner uit Gorssel

Uitgebreide omschrijving

Samen fietsen en/of wandelen dat doe een 69-jarige inwoner uit Gorssel graag. Voor de gezelligheid en om buiten te zijn. Meestal wandelingen/fietstochten van 2 tot 3 uur. Maar korter is ook prima. Wie wandelt/fietst met hem mee?


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Gorssel Activiteiten > Welzijn Lochem > Samen fietsen en/of wandelen vanuit Gorssel

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.