Samen cultuur opsnuiven

Samen cultuur opsnuiven

Structureel werk · 3-4 uur/maand
Lochem, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyBegeleidingMuziek
WelzijnMensen met een beperking
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#78725
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-cultuur-opsnuiven/78725 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen met een 40 jarige inwoonster theater, muziek optreden, film of lezing bezoeken.

Uitgebreide omschrijving

Een 40-jarige inwoonster uit Lochem zoekt een maatje om 2 x per maand mee op stap te gaan. Ze houdt van muziekoptredens, naar de film gaan, maar ook een (informatieve, kunstzinnige of historische) lezing bezoekt ze graag of samen naar een museum gaan. Door spasmes is ze rolstoel gebonden. Ze is opgewekt en kijkt er naar uit om een nieuw maatje te ontmoeten.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.