Passie voor Formule 1 en motorsport delen

Passie voor Formule 1 en motorsport delen

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
BuitenMaatje & buddySociaal contact
Welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#82651
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Passie-voor-Formule-1-en-motorsport-delen/82651 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een 65-jarige inwoner uit Lochem wil graag zijn passie voor Formule 1 en motorsport delen.

Uitgebreide omschrijving

Een enthousiaste 65-jarige inwoner van Lochem beleeft het grootste plezier aan alles wat met Formule 1 en motorsport te maken heeft. Of het nu gaat om het kijken naar spannende Formule 1-races, het sleutelen aan motoren of het bijwonen van spectaculaire motorcrosswedstrijden, hij geniet er met volle teugen van! Hij zoekt een maatje om deze passie mee te delen!


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.