Aanvragen doen voor het Volwassenenfonds

Aanvragen doen voor het Volwassenenfonds

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
SportComputerFinanciënVoedselbankenCreatief
ArmoedebestrijdingSport & RecreatieOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#60006
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Aanvragen-doen-voor-het-Volwassenenfonds/60006 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dit fonds vergoedt sport- en culturele activiteiten voor volwassenen. Jij bent degene die aanvragen indient en het contact onderhoudt met de volwassenen.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij betrokken bij mensen in de gemeente Lochem die leven rond het bestaansminimum omdat je bijvoorbeeld werkzaam bent als schuldhulpverlener, maatschappelijk werker of omdat je vrijwilliger bent bij bijvoorbeeld de voedselbank? Dan ontmoet je regelmatig mensen die geen geld hebben voor sport of een creatieve hobby. Het volwassenenfonds sport en cultuur biedt een financieel steuntje in de rug voor mensen die dit goed kunnen gebruiken!


Wil jij deze mensen helpen om ze de positieve effecten te laten ervaren van sport en cultuur? Meld je dan aan als intermediair (degene die de aanvragen doet, vrijwillige rol)! Onder de voorwaarden dat je een zakelijk e-mailadres hebt. Afhankelijk van het aantal aanvragen kost het (gemiddeld) minder dan een uur per maand. Voor extra uitleg over de taken kunt u altijd contact opnemen met Christian Beuzel, projectcoördinator voor het VFSC in de gemeente Lochem.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.