Skip Sidebar

Over ons

De afdelingen van het Rode Kruis in Zutphen en in De Graafschap (Lochem) zijn per 1 januari 2013 gefuseerd. De naam Rode Kruis afdeling De Graafschap is behouden, omdat De Graafschap het nieuwe ...

WelzijnOnderwijs
Deel
Lid van ons 'kloppend hart'

Lid van ons 'kloppend hart'

Structureel werk
Burgemeester Leenstraat 25, 7242 AA Lochem, Netherlands
Bestuur
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis afdeling De Graafschap
#30244
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Rode-Kruis-afdeling-De-Graafschap/activiteiten/Lid-van-ons-kloppend-hart/30244 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij zin in een uitdagende bestuursfunctie bij het Rode Kruis Zutphen-Lochem? Dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Rode Kruis De Graafschap Zutphen-Lochem
Wij helpen mensen in nood! Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis.Samen maken we een verschil!

We zijn op zoek naar
 
een voorzitter die het een uitdaging vindt om iets nieuws op te bouwen. Je geeft richting en sturing aan de afdeling en je zorgt voor de uitvoering van het voorgenomen werkplan. Je zit de vergadering van het afdelingsbestuur/-coördinatieteam voor en je bouwt een netwerk op en onderhoudt deze interne en externe contacten. Daarnaast leg je namens de afdeling verantwoording af aan het districtsbestuur.

Wat vragen we van je
 
Je vindt het leuk en een uitdaging om iets nieuws op te bouwen. Daarnaast is het prettig als je een enthousiaste en motiverende persoonlijkheid hebt en dat je mensen kan verbinden en stimuleren om samen te werken.
 
Wat bieden wij

Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met René Mebius, 06-22415695.
Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rodekruis.nl of solliciteer via [email protected])
 

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.
 
De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis afdeling De Graafschap

De afdelingen van het Rode Kruis in Zutphen en in De Graafschap (Lochem) zijn per 1 januari 2013 gefuseerd. De naam Rode Kruis afdeling De Graafschap is behouden, omdat De Graafschap het nieuwe werkgebied betreft.