Skip Navigation
Over ons

Dorpshuus Hoeflo is een multifunctioneel gebouw en is hét sociale, culturele en sportieve centrum van Harfsen. Dorpshuus Hoeflo neemt een belangrijke plaats in in het sociale leven van de inwoners van ...

Kunst & cultuurSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel

Klusser

1–2 uur/week
Heideweg 16, 7217 TE Harfsen, Netherlands
Klussen
Buurt & omgeving
4 plaatsen over.
#30203
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Dorpshuus-Hoeflo/activiteiten/Klusser/30203 om je aan te melden
SamenvattingWil jij je ook inzetten voor de gemeenschap in Harfsen en ons dorpshuus draaiende houden?
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Voor diverse klussen, zoals timmer-, schoonmaak- en schilderwerk, technische klussen zoeken wij mensen die graag de handen uit de mouwen willen steken. Ben jij handig en ben je woonachtig in Harfsen of Kring van Dorth? Vind je het daarnaast leuk om iets te kunnen betekenen voor ons dorpshuus? Dan zijn wij op zoek naar jou en gaan we graag met je in gesprek.


Wat vragen we van je

Het is fijn als je werk ziet liggen en dat je handig bent in het uitvoeren hiervan. Ook is het met sommige klussen prettig dat je technisch inzicht hebt! 

 


Hoe kom ik er?
Over Dorpshuus Hoeflo
Dorpshuus Hoeflo is een multifunctioneel gebouw en is hét sociale, culturele en sportieve centrum van Harfsen. Dorpshuus Hoeflo neemt een belangrijke plaats in in het sociale leven van de inwoners van Harfsen en Kring van Dorth.
Er vinden dagelijks veel verschillende activiteiten plaats. Het Dorpshuus is, na de verbouwing in 2016, uitgegroeid tot een multicultureel centrum. Dorpshuus Hoeflo wil een plek zijn voor jong en oud. Waar men elkaar ontmoet, waar club, verenigingen en bedrijven terecht kunnen met hun activiteiten of waar u gewoon even binnenloopt voor een (koffie)praatje of het leggen van een biljart.
4 plaatsen over.
#30203
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Dorpshuus-Hoeflo/activiteiten/Klusser/30203 om je aan te melden