Skip Sidebar

Over ons

Dorpshuus Hoeflo is een multifunctioneel gebouw en is hét sociale, culturele en sportieve centrum van Harfsen. Dorpshuus Hoeflo neemt een belangrijke plaats in in het sociale leven van de inwoners van ...

Kunst & cultuurSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel
Barmedewerker

Barmedewerker

Structureel werk · 1–2 uur/week
Hulstweg 4-6, 7217 SZ Harfsen, Nederland
Koken & etenSociaal contact
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Dorpshuus Hoeflo
#30204
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Dorpshuus-Hoeflo/activiteiten/Barmedewerker/30204 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je ook inzetten voor de gemeenschap in Harfsen en ons dorpshuus draaiende houden?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Om het bestaande team uit te breiden zijn wij op zoek naar barmedewerkers. De taken bestaan o.a. uit koffie, thee, fris, alcohol schenken en bier tappen. Kom jij ons ook een avondje ons team versterken?


Wat vragen we van je

Voor de barmedewerker vragen wij een representatieve persoon die gemakkelijk met mensen kan omgaan en betrouwbaar is. De barmedewerker moet met een kassa en pinautomaat kunnen werken. De voorkeur gaat uit naar iemand die in Harfsen of de Kring van Dorth woonachtig is.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Dorpshuus Hoeflo

Dorpshuus Hoeflo is een multifunctioneel gebouw en is hét sociale, culturele en sportieve centrum van Harfsen. Dorpshuus Hoeflo neemt een belangrijke plaats in in het sociale leven van de inwoners van Harfsen en Kring van Dorth.
Er vinden dagelijks veel verschillende activiteiten plaats. Het Dorpshuus is, na de verbouwing in 2016, uitgegroeid tot een multicultureel centrum. Dorpshuus Hoeflo wil een plek zijn voor jong en oud. Waar men elkaar ontmoet, waar club, verenigingen en bedrijven terecht kunnen met hun activiteiten of waar u gewoon even binnenloopt voor een (koffie)praatje of het leggen van een biljart.