Post | juni 2020 | Nieuws | 1 min lezen

Richtlijnen in Coronatijd

Vanaf 1 juli zijn de coronamaatregelen versoepeld. Daarom heeft NOV, Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en Movisie een geüpdatete versie van de handreiking voor vrijwilligersorganisaties gemaakt. Want, het is natuurlijk geweldig dat de coronamaatregelen zijn versoepeld en veel vrijwilligersactiviteiten weer kunnen starten. Maar, pas op, het coronavirus ligt nog steeds op de loer! Het is daarom belangrijk dat je als maatschappelijke organisatie duidelijke protocollen opstelt om verspreiding te voorkomen. 


Bekijk en download de handreiking en lees hier een uitgebreide toelichting daarop. 


In de handreiking heb je alle belangrijke informatie overzichtelijk op een rijtje. Over de basisregels, maatregelen die per fysieke ruimte moeten worden getroffen en welke maatregelen de vrijwilligers moeten nemen om veilig activiteiten uit te voeren. Maar ook de maatregelen die er gelden voor de bezoekers en deelnemers, zodat zij verantwoord kunnen deelnemen aan de activiteiten. Daarnaast kun je in de handleiding per soort activiteit vinden welke (voorzorgs)maatregelen er nodig zijn om het coronavirus buiten de deur te houden.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Podcast??! Hoe werkt het eigenlijk?

|
NieuwsHier kan je de Webinar PODcast??! terugkijken. Met leuke luistertips, maar ook de basisuitleg hoe en waar je ...Lees meer

Nieuwsbrief juni 2021 voor nieuwsgierige vrijwilligers

|
Nieuwshttps://mailchi.mp/f2aed994b7a6/lochemdoet-lekker-actief-de-zomer-inLees meer

Nieuwsflits LochemDOET juni 2021

|
NieuwsDeze week kennisboostweek voor alle vrijwilligersorganisaties.
Check in en doe mee met een van de gratis ...
Lees meer