Voorzitter volleybalvereniging

Voorzitter volleybalvereniging

Taak · 2–4 uur · voor 1 aug 2023
Verwoldseweg 16, 7245 AH Laren, Nederland
SportBestuurNederlands
Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
v.v. Forza Harfsen/Laren
#55563
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/vv-Forza-HarfsenLaren/activiteiten/Voorzitter-volleybalvereniging/55563 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken voor de start van het nieuwe seizoen 2023/2024 een voorzitter voor onze jonge, gezellige volleybalvereniging.

Uitgebreide omschrijving

v.v. Forza is op zoek naar jou! Heb je altijd al iets voor de gemeenschap willen betekenen, maar weet je niet goed hoe? Probeer deze leuke vrijwilligersfunctie! Het vergt niet gigantisch veel tijd en je krijgt er leuke, gezellige contacten voor terug. Het huidige bestuur draait al een tijdje zonder voorzitter. De taken zijn dus goed verdeeld. Wij hebben gewoon een voorzitter nodig die de vergaderingen leidt, kan bemiddelen tussen leden en bestuur/commissies en die contacten buiten de vereniging maakt/houdt. Zie jij jezelf dit doen? Neem dan aub contact op met Jan Dondertman, Barbara Brinoord, Irthe Brummelman, Eva Lammerink, Dianne Rouwenhorst, Inge Beuzel of Renate Hakvoort. Wij zijn allemaal via FB te bereiken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over v.v. Forza Harfsen/Laren

V.V. Forza is op 13 mei 2017 opgericht, als fusie van SV Harfsen afdeling Volleybal en de Larense Volleybal Vereniging Tornado. Forza heeft momenteel ca. 150 leden, zowel jeugd- als seniorenspelers. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in Hoeflo, Harfsen en de Braninkhal, Laren Gld.