Marke Gorsselse Heide zoekt een enthousiast bestuurslid voor Comm. en Publ.

Marke Gorsselse Heide zoekt een enthousiast bestuurslid voor Comm. en Publ.

Structureel werk · 0–4 uur/week
Domineesteeg 2, 7213 LP Gorssel, Nederland
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sticht. Marke Gorsselse Heide
#49897
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/httpsmarkegorsselseheidenl/activiteiten/Marke-Gorsselse-Heide-zoekt-een-enthousiast-bestuurslid-voor-Comm-en-Publ/49897 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Marke Gorsselse Heide zoekt een enthousiast nieuw bestuurslid.
Met interesse voor Comm. en Publ.
En natuurlijk een warm hart voor de Gorsselse Heide.

Uitgebreide omschrijving

De Gorsselse Heide is een van de weinige natte heidegebieden in Nederland, een natuurparel. Marke Gorsselse Heide is een initiatief van inwoners die het beheer van de Gorsselse Heide doen samen met andere lokale vrijwilligersorganisaties, zoals IVN en de Natuurwerkgroep Gorssel, boeren en imkers. Natuur kun je het beste beschermen door inwoners erbij te betrekken. We organiseren maandelijkse excursies met IVN, hebben programma’s met scholen in de omgeving, houden lezingen en voor de komende jaren hebben we nog meer plannen om de natuur en de landschappelijke waarden in het gebied te versterken.


Het bestuurslid dat we zoeken is enthousiast, heeft belangstelling voor de Gorsselse Heide, komt uit de omgeving en heeft er plezier in te zorgen dat onze communicatie optimaal verloopt.

Dit betreft niet alleen de regelmatige publicaties via verschillende kanalen, maar ook het formuleren van een communicatiebeleid voor onze stichting en onze toekomstplannen horen tot het takenpakket.

Daarom is een communicatie of PR achtergrond een belangrijke pré voor deze taak.

Naast deze primaire taak is er alle ruimte om je op een andere manier voor de Gorsselse Heide in te zetten, maar dat hangt er vanaf hoeveel tijd jij beschikbaar hebt. Het bestuur heeft maandelijks een overleg.

 

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan een mail naar ons.

Meer informatie kun je krijgen bij Andrea van Schie en is te vinden op onze website.


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Sticht. Marke Gorsselse Heide

Onze missie is de Gorsselse Heide in oude glorie herstellen en in stand houden door en voor de Gorsselse samenleving en de betrokkenheid bij de natuurwaarden van de Gorsselse Heide verder vergroten. Daarbij willen we de historische markegedachte weer invulling geven.