Skip Sidebar

Over ons

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen ...

Mensen met een beperkingOuderenWelzijn
Deel
Vrijwilliger bij uitstapjes/activiteiten

Vrijwilliger bij uitstapjes/activiteiten

Structureel werk · 1–2 uur/week
Flexibele locatie
Ondersteunend werkSociaal contactBuiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zonnebloem Lochem-Laren
#30220
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zonnebloem-Lochem-Laren/activiteiten/Vrijwilliger-bij-uitstapjesactiviteiten/30220 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Regelmatig organiseert de Zonnebloem afdeling Lochem-Laren activiteiten om deelnemers een leuke, onbezorgde dag te bezorgen.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren, zoals mensen bezoeken, samen iets leuks ondernemen of begeleiden tijdens een dagtrip of groepsactiviteiten.


Wat vragen we van je

Als vrijwilliger uitstapjes/activiteiten is het belangrijk dat je goed kan luisteren en goede contactuele eigenschappen hebt. 

Heb je daarnaast affiniteit met sociaal geïsoleerde hulpvragers en kan je goed samenwerken met andere vrijwilligers? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 

Wat bieden wij

Zekere mate van vrijheid tijdens de werkzaamheden, ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten en waardevolle contacten met mensen. We bieden daarnaast een Introductieprogramma en basiscursus aan als ook dat je verzekerd bent tijdens de werkzaamheden voor de Zonnebloem.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zonnebloem Lochem-Laren

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.