Voorzitter en secretaris Zonnebloem Lochem-Laren

Voorzitter en secretaris Zonnebloem Lochem-Laren

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 15 okt 2023
Lochem, Gelderland, Nederland
BestuurAdministratie
WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Zonnebloem Lochem-Laren
#71466
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zonnebloem-Lochem-Laren/activiteiten/Voorzitter-en-secretaris-Zonnebloem-Lochem-Laren/71466 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voorzitter en Secretaris Zonnebloem Lochem-Laren

Uitgebreide omschrijving

 

 

 

Zonnebloem Lochem-Laren zoekt een nieuwe voorzitter en secretaris

 

De Zonnebloem afdeling Lochem-Laren zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij organiseren iedere maand leuke activiteiten zoals een tochtje met de Berkelzomp, een bezoek aan een museum of een musical. Ook gaan de vrijwilligers bij mensen op bezoek voor een praatje, wandeling of een spelletje. Zo zorgen we ervoor dat de mensen niet in een sociaal isolement komen.


Wil jij je hiervoor inzetten? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloem afdeling Lochem-Laren misschien wel wat voor jou.

We zijn op zoek naar een voorzitter en een secretaris, zodat ons bestuur van totaal 5 mensen weer compleet is. Je staat er niet alleen voor, want je hebt goed contact met de andere bestuursleden en de vrijwilligers binnen de afdeling. Ook vind je het leuk met mensen om te gaan en betrokken te zijn bij de gasten. Als voorzitter vind je het ook leuk om contacten binnen de gemeente op te bouwen en de Zonnebloem te vertegenwoordigen. Als secretaris is je uitdaging om alles goed georganiseerd te houden en te in te werken in de (online)systemen van de Zonnebloem organisatie. Vanzelfsprekend wordt je ingewerkt en zijn er workshops en cursussen om je wegwijs te maken.

Wil je meer informatie over de één van beide vacatures dan kunnen we je een uitgebreide beschrijving per mail toesturen.


Je kunt je bestuurswerk flexibel in vullen, want je kunt grotendeels zelf kiezen wanneer je de taken uitvoert. Het aantal uren dat je ermee bezig bent varieert per functie, maar is in de orde van 4 a 8 uur per week.


Niet alleen is bestuurswerk zinvol, het geeft ook veel voldoening.

Kom jij ons versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Yola Idema of Jan Kuijk via onze website. We maken graag kennis met je!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zonnebloem Lochem-Laren

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.