Secretaris Zonnebloem Lochem-Laren

Secretaris Zonnebloem Lochem-Laren

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 1 aug
Lochem, Gelderland, Nederland
BestuurAdministratie
WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Zonnebloem Lochem-Laren
#71466
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zonnebloem-Lochem-Laren/activiteiten/Secretaris-Zonnebloem-Lochem-Laren/71466 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Secretaris Zonnebloem Lochem-Laren: maak deel uit van een enthousiast team dat zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking in Lochem en Laren.

Uitgebreide omschrijving

 

 

 

Zonnebloem Lochem-Laren zoekt een nieuwe secretaris

 

De Zonnebloem afdeling Lochem-Laren zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij organiseren iedere maand leuke activiteiten zoals een tochtje met de Berkelzomp, een bezoek aan een museum of een musical. Ook gaan de vrijwilligers bij mensen op bezoek voor een praatje, wandeling of een spelletje. Zo zorgen we ervoor dat de mensen niet in een sociaal isolement komen.


Wil jij je hiervoor inzetten? En werk je graag met een gezellig team? Dan is bestuurslid bij de Zonnebloem afdeling Lochem-Laren misschien wel wat voor jou.

We zijn op zoek naar een secretaris, zodat ons bestuur van totaal 5 mensen weer compleet is. Als secretaris organiseer je de bijeenkomsten/vergaderingen van het bestuur (ca 6x per jaar) en van de vrijwilligers (4x per jaar). Je stelt i.o.m. het bestuur de agenda op en maakt de notulen. Verder doe je samen met bestuurslid bezoekwerk de online administratie van de gasten en de vrijwilligers. Je kunt naar eigen voorkeur ook meedoen met de uitstapjes en de andere voorkomende activiteiten. Vanzelfsprekend wordt je ingewerkt en zijn er workshops en cursussen om je wegwijs te maken.

Wil je meer informatie dan kunnen we je een uitgebreide beschrijving per mail toesturen.


Je kunt je bestuurswerk flexibel in vullen, want je kunt grotendeels zelf kiezen wanneer je de taken uitvoert. Het aantal uren dat je ermee bezig bent varieert in de tijd, maar is in de orde van 4 a 8 uur per week.


Niet alleen is bestuurswerk zinvol, het geeft ook veel voldoening.

Kom jij ons versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Yola Idema of Jan Kuijk via onze website. We maken graag kennis met je!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zonnebloem Lochem-Laren

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.