Pak jij deze mooie 'bloem'?

Pak jij deze mooie 'bloem'?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Bestuur
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zonnebloem Lochem-Laren
#30211
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zonnebloem-Lochem-Laren/activiteiten/Pak-jij-deze-mooie-bloem/30211 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Er kan zoveel meer dan je denkt! Word jij ons nieuwe, enthousiaste bestuurslid van de Zonnebloem?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

enthousiaste mensen die ons bestuur van de Zonnebloem afdeling Lochem willen komen versterken. Bij de Zonnebloem draait het om mensen, al meer dan 65 jaar. Je functioneert in een ambitieus bestuur, bij een organisatie die zich succesvol en innovatief inzet voor het welzijn van alle mensen met een lichamelijke beperking in Lochem en Laren. Je bent in staat om op een constructieve en plezierige manier samen te werken. 


Wat vragen we van je

Je hebt affiniteit met de doelstelling van onze afdeling. Je hebt ervaring in het functioneren als bestuurslid of je bent bereid om in deze functie te 'groeien'. Daarnaast is het prettig als je belangstelling hebt om een cursus te volgen voor deze functie.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zonnebloem Lochem-Laren

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.