Skip Navigation
Over ons

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen ...

Mensen met een beperkingOuderenZorg & Welzijn
Deel

Hulp bij activiteiten

1 uur/week
Daslook 8, 7242 MC Lochem, Netherlands
BuitenOndersteunend werkSociaal contact
5 plaatsen over.
#30220
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zonnebloem-Lochem-Laren/activiteiten/Hulp-bij-activiteiten/30220 om je aan te melden
SamenvattingDraag jij je steentje bij aan onze prachtige vereniging de Zonnebloem?
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren, zoals mensen bezoeken, samen iets leuks ondernemen of begeleiden tijdens een dagtrip of groepsactiviteiten.


Wat vragen we van je

Als activiteitenbegeleider is het fijn dat je enthousiasme hebt voor het werk dat we doen en dat je goed kan luisteren en goede contactuele eigenschappen hebt. 

Heb je daarnaast affiniteit met sociaal geïsoleerde hulpvragers en kan je goed samenwerken met andere vrijwilligers? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 

Wat bieden wij

Zekere mate van vrijheid tijdens de werkzaamheden, ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten en waardevolle contacten met mensen. We bieden daarnaast een Introductieprogramma en basiscursus aan als ook dat je verzekerd bent tijdens de werkzaamheden voor de Zonnebloem.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Zonnebloem Lochem-Laren
We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.
5 plaatsen over.
#30220
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zonnebloem-Lochem-Laren/activiteiten/Hulp-bij-activiteiten/30220 om je aan te melden