Skip Sidebar

Over ons

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, ...

Natuur & MilieuOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningKunst & cultuur
Deel
Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Structureel werk · 2–4 uur/week
Walderstraat 17, 7241 BH Lochem, Netherlands
WinkelSociaal contact
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningKunst & cultuurNatuur & Milieu
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Lochem
#30197
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Wereldwinkel-Lochem/activiteiten/Verkoopmedewerker/30197 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een eerlijke prijs voor een menswaardig bestaan. Help je daar graag aan mee? Kom dan kennismaken in onze prachtige Wereldwinkel in Lochem.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met de verkoop van deze producten helpen we hen daarbij.


We zijn op zoek naar

De Wereldwinkel Lochem is een professionele winkel, gerund door betrokken, enthousiaste vrijwilligers. De winkel is een plaats waar de medewerkers zich binnen een prettige werksfeer verder kunnen ontwikkelen. Dit kan o.a. door het volgen van cursussen en trainingen, gegeven door professionals op het gebied van winkelexploitatie. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de verkoop, met als belangrijkste taak het helpen van klanten bij hun aankoop en zo nodig informatie verstrekken. 


Wat vragen we van je

Voldoende beheersing van de Nederlandse taal en mondelinge vaardigheden zijn een vereiste. Je bent sociaal ingesteld, klantvriendelijk en je kunt goed in teamverband werken.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wereldwinkel Lochem

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij!