Skip Sidebar

Over ons

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, ...

Natuur & MilieuOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningKunst & cultuur
Deel
Coördinator werkgroep Activiteiten

Coördinator werkgroep Activiteiten

Structureel werk · 2–4 uur/week
Walderstraat 17, 7241 BH Lochem, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldwinkel Lochem
#30224
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Wereldwinkel-Lochem/activiteiten/Coordinator-werkgroep-Activiteiten/30224 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een stukje rechtvaardige samenleving te midden van mooie spullen uit de derde wereld?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met de verkoop van deze producten helpen we hen daarbij.


We zijn op zoek naar

Als coördinator zorg je ervoor dat de Wereldwinkel Lochem bijzondere activiteiten realiseert die verspreid zijn over het jaar. Bijzondere activiteiten die georganiseerd worden zijn: Ontmoeting Tussen Culturen (tweejaarlijks), World Fiar Trade Day, STOL (tweejaarlijks) Fair Trade Week en de Goede Doelen Markt. Daarnaast organiseren wij zelf activiteiten zoals verkooptafels bij lezingen, sierradenparty's, heropeningen en voorlichtingsbijeemkomsten.

Het gaat om het plannen en voorbereiden van de activiteiten en het samenwerken met onze vrijwilligers bij de uitvoering.


Wat vragen we van je

Je werkt samen met leden van de activiteitenwerkgroep, als ook met andere werkgroepen binnen de Wereldwinkel. Je coördineert alle actviteiten van je eigen werkgroep. Je volgt de berichten van de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en je haakt aan bij geschikte acties en je initiëert Lochemse acties. Het maandelijks bijwonen van de algemene medewerkersvergadering is ook prettig. In deze functie moet je dus goed kunnen organiseren en betrokken zijn bij eerlijke handel en fair trade en hier ook een bijdrage aan willen leveren.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Wereldwinkel Lochem > Coördinator werkgroep Activiteiten

Over Wereldwinkel Lochem

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij!