Skip Sidebar

Over ons

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting ...

Kinderen & Jongeren
Deel
Website beheerder

Website beheerder

Structureel werk
Nederlandse Kappersakademie, Prinses Julianaplein 6, Amersfoort, Utrecht 3817 KA, Netherlands
Computer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Veilig Verkeer Nederland lochem
#30199
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Veilig-Verkeer-Nederland-lochem/activiteiten/Website-beheerder/30199 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorg jij met jouw ICT kennis voor het verbeteren van de verkeersveiligheid binnen de gemeente Lochem?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij
Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting. Dat begint al met kinderen op de basisschool en gaat door tot verkeersdeelnemers op oudere leeftijd. Anderzijds rusten we mensen en organisaties toe om zelf actief te werken aan veilig verkeer in hun eigen omgeving. Op school, in de eigen buurt of binnen één van onze lokale afdelingen. Zo werken we aan ons gezamenlijke belang: iedereen komt weer veilig thuis.


We zijn op zoek naar
een websitebeheerder die de afdelingswebsite van VVN lochem kan vullen, beheren en onderhouden. Wij willen graag een 'brede site' opzetten waar je alle afdelingswetenswaardigheden op kan vinden, maar ook de nodige verwijzingen naar andere websites die een link met ons hebben. 
Scholieren: Reageer en kijk wat wij jou te bieden hebben!


Wat vragen we van je
Kennis van het vullen, beheren en onderhouden van een website. 
Bij voorkeur ook kennis van omgaan met Twitter, Facebook, e.d.

 
Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen. 

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Veilig Verkeer Nederland lochem

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting. Dat begint al met kinderen op de basisschool en gaat door tot verkeersdeelnemers op oudere leeftijd.