Skip Sidebar

Over ons

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting ...

Kinderen & Jongeren
Deel
'Spil' van de werkgoep

'Spil' van de werkgoep

Structureel werk · 1 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Coördineren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Veilig Verkeer Nederland lochem
#30282
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Veilig-Verkeer-Nederland-lochem/activiteiten/Spil-van-de-werkgoep/30282 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Word jij het gezicht van Veilig Verkeer Nederland in de gemeente Lochem? Zet je dan, samen met vrijwilligers verkeersveiligheidsactiviteiten, in voor ons!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Veilig Verkeer Nederland (VVN) streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te inspireren, te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid. We helpen iedereen veilig over straat door bewoners te adviseren hoe ze verkeersonveilige situaties op de agenda van wegbeheerders kunnen plaatsen, door buurtbewoners te faciliteren met campagnes in de wijk, door kwetsbare verkeersdeelnemers te leren zich veilig in het verkeer te bewegen en door verkeersdeelnemers te informeren over verkeersveiligheidsthema’s. 


We zijn op zoek naar

een Werkgroepcoördinator. Je zet samen met een team van enthousiaste vrijwilligers verkeersveiligheidsactiviteiten op in de gemeente Lochem. Denk daarbij aan het verkeersexamen, fietscontroles, opfriscursussen voor oudere automobilisten. Je werkt samen met verkeersouders, bewoners, ouderenbonden, het bedrijfsleven en partnerorganisaties zoals de Fietsersbond. Door jouw verbindende aanpak zijn er altijd genoeg vrijwilligers voor de activiteiten en weet iedereen wat de taakverdeling is. Je zet Veilig Verkeer Nederland (VVN) in Lochem op de kaart en bent hét gezicht van VVN. Je bent op de hoogte van de voortgang van alle activiteiten en andere ontwikkelingen. 


Wat vragen we van je

Je vindt verkeersveiligheid belangrijk en wil je met name voor de kwetsbare verkeersdeelnemers inzetten. Je neemt graag het voortouw en motiveert mensen. Je gaat doortastend en integer te werk. Je beschikt over een relevant netwerk.


Wat bieden wij

Je kunt rekenen op ondersteuning van het beroepsapparaat. Je kunt via de VVN Academy allerlei gratis workshops en trainingen doen. WA-verzekering.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Veilig Verkeer Nederland lochem

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting. Dat begint al met kinderen op de basisschool en gaat door tot verkeersdeelnemers op oudere leeftijd.