Skip Sidebar

Over ons

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting ...

Kinderen & Jongeren
Deel
Regel het Verkeersexamen

Regel het Verkeersexamen

Taak · 2–4 uur
Lochem, Gelderland, Nederland
Coördineren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Veilig Verkeer Nederland lochem
#30285
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Veilig-Verkeer-Nederland-lochem/activiteiten/Regel-het-Verkeersexamen/30285 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je coördineert het praktisch verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland voor de groepen 7 van alle 15 basisscholen in de gemeente Lochem. Je werft vrijwilligers voor het uitzetten van de route en het bemensen van de controleposten.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Veilig Verkeer Nederland (VVN) streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te inspireren, te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid. We helpen iedereen veilig over straat door bewoners te adviseren hoe ze verkeersonveilige situaties op de agenda van wegbeheerders kunnen plaatsen, door buurtbewoners te faciliteren met campagnes in de wijk, door kwetsbare verkeersdeelnemers te leren zich veilig in het verkeer te bewegen en door verkeersdeelnemers te informeren over verkeersveiligheidsthema’s. 


We zijn op zoek naar

een Coördinator Praktisch Verkeersexamen. Als coördinator maak je alle afspraken met de scholen. Daarnaast werf je vrijwilligers voor het uitzetten van de examenroute en het bemensen van de controleposten. Ook ga je aan de slag met de VVN Verkeersexamenapp, waarmee de controles eenvoudig kunnen worden gedaan.


Wat vragen we van je

Je vindt het belangrijk dat kinderen leren om de verkeersregels in de praktijk toe te passen. Je kunt planmatig denken en werken. Je bent een goede netwerker en je houdt van organiseren en aanpakken. 

 

Wat bieden wij

Ondersteuning vanuit de beroepsorganisatie. Je kunt via de VVN Academy allerlei gratis workshops en trainingen doen. Daarnaast zorgen wij voor een WA-verzekering.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Veilig Verkeer Nederland lochem

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting. Dat begint al met kinderen op de basisschool en gaat door tot verkeersdeelnemers op oudere leeftijd.