Skip Sidebar

Over ons

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting ...

Kinderen & Jongeren
Deel
Controleurs verkeersexamens

Controleurs verkeersexamens

Structureel werk
Nederlandse Kappersakademie, Prinses Julianaplein 6, Amersfoort, Utrecht 3817 KA, Netherlands
Vervoer
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Veilig Verkeer Nederland lochem
#30117
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Veilig-Verkeer-Nederland-lochem/activiteiten/Controleurs-verkeersexamens/30117 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorg jij voor het verbeteren van de verkeersveiligheid binnen de gemeente Lochem?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij
 
Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting. Dat begint al met kinderen op de basisschool en gaat door tot verkeersdeelnemers op oudere leeftijd. Anderzijds rusten we mensen en organisaties toe om zelf actief te werken aan veilig verkeer in hun eigen omgeving. Op school, in de eigen buurt of binnen één van onze lokale afdelingen. Zo werken we aan ons gezamenlijke belang: iedereen komt weer veilig thuis.

We zijn op zoek naar
 
Eenmaal per jaar vinden in de gemeente Lochem verkeersexamens plaats t.b.v. het basisonderwijs. Hiervoor zijn ± 20 controleurs nodig.

Wat vragen we van je
 
Voor een aantal personen (6) is enige technische basiskennis wenselijk.
Als de datum voor het examen eenmaal is vastgesteld, dan gaat het examen door. Behalve bij zeer extreme weersomstandigheden, zoals ernstige gladheid, kan het examen niet doorgaan.

Interesse?
Als je op ‘Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.
 
De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Veilig Verkeer Nederland lochem

Veilig Verkeer Nederland is de maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de verkeersveiligheid. Wij bevorderen enerzijds veilig verkeersgedrag door middel van educatie en voorlichting. Dat begint al met kinderen op de basisschool en gaat door tot verkeersdeelnemers op oudere leeftijd.