Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk met als doel om de oude zagerij, gelegen aan de Wilpsedijk 2 in Wilp (gemeente Voorst) weer in oude luister te herstellen en dit industrieel erfgoed te ...

Kunst & cultuur
Deel
Ben jij die stoere allrounder?

Ben jij die stoere allrounder?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Wilpsedijk 2, 7384 CC Wilp, Netherlands
Ondersteunend werkSociaal contactKlussen
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk
#30281
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stoomhoutzagerij-Wilpsche-Dijk/activiteiten/Ben-jij-die-stoere-allrounder/30281 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Groot en klein werk op de Stoomhoutzagerij in Wilp. We bouwen en renoveren gebouwen, sjouwen, timmeren en maaien. Maar we maken ook brood- en kaasplankjes. Plenty work! En.. o ja, het is er gezellig en het werk is nuttig!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk renoveert en bouwt aan de oude en vervallen stoomhoutzagerij in Wilp. Er werken zo'n 70 vrijwilligers op het enorme terrein. We zagen hele bomen, we maken stoere houten tafels en mooie klompen. We hebben een kraan en shovels, een stoommachine en lintzagen. Zo groot heb je ze nog nooit gezien! Bekijk onze Facebook pagina voor een verdere indruk.


De vacatures voor de zagerij en het terrein: 

(email voor verdere informatie).

  • Zagers. Je houdt van hout en scherpe zagen. Je werk in een team aan een van onze prachtige zaagmachines. Die hebben we groot en klein. We leren je het vak. 
  • Heftruck en Shovelmachinist. Een handige jongen of meisje die messcherp kan rijden en in het bezit is van een rijbewijs. Bel ons even!
  • Timmervrouw/-man. Je weet een hamer goed vast te houden waarmee je de spijker precies op de kop slaat.
  • Terreinbeheerder(s). Op het altijd zonnige terrein van de zagerij is "plenty work". Je vindt buiten werken leuk, je ruimt op, je maait en helpt collega's. De koffie is gratis in de gezellige kantine!
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wilp Activiteiten > Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk > Ben jij die stoere allrounder?

Over Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk met als doel om de oude zagerij, gelegen aan de Wilpsedijk 2 in Wilp (gemeente Voorst) weer in oude luister te herstellen en dit industrieel erfgoed te behouden. Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk zet in voor het behoud van ambachtelijke houtbewerking. In onze historische klompenmakerij, de oudste van Nederland, en de houtzagerij houden we deze unieke historische productie-processen in stand. De producten van het oude ambacht passen naadloos in je moderne interieur! Stoomhoutzagerij De Wilpsche Dijk houdt rekening met al je specifieke wensen