Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
's Ochtends of in het weekend op de koffie en/of iets ondernemen

's Ochtends of in het weekend op de koffie en/of iets ondernemen

Structureel werk · Flexibele uren
Laren, Gelderland, Nederland
BuitenMaatje & buddy
Welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#71540
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/s-Ochtends-of-in-het-weekend-op-de-koffie-enof-iets-ondernemen/71540 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een inwoner uit Laren zoekt een maatje om in de ochtend of in het weekend iets te ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Een 32-jarige inwoner, wonend in het buitengebied van Laren, werkt door de week ‘s middags. Hij wil zijn ochtenden en weekenden ook graag vullen. Bijvoorbeeld door samen te wandelen of te fietsen (elektrisch). Ook houdt hij van muziek luisteren (Gouwe Ouwe muziek). Samen 1 x in de 2 weken een kopje koffie drinken vindt hij ook gezellig.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Laren Activiteiten > Welzijn Lochem > 's Ochtends of in het weekend op de koffie en/of iets ondernemen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.