Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenZorg & Welzijn
Deel

Zit jij graag achter het stuur?

1 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Vervoer
OuderenBuurt & omgevingZorg & Welzijn
5 plaatsen over.
Deel activiteit
#30346
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Zit-jij-graag-achter-het-stuur/30346 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om mensen met je eigen auto ergens naar toe te rijden en eventueel ook te begeleiden op de plaats van bestemming?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Chauffeurs die met eigen auto ouderen of kwetsbare mensen van A naar B (en vaak ook terug) willen rijden. Denk hierbij aan ritten naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, familie of vrienden. In sommige gevallen zijn het ook bestemmingen die verder weg liggen. Waar nodig biedt je extra service, zoals begeleiding naar de wachtkamer. De ritten worden geregeld via SWL Vrijwillige dienstverlening.


Wat vragen we van je

Je hebt een B-rijbewijs, je kan goed rijden en je vindt dit ook leuk om te doen. Je hebt daarnaast inlevingsvermogen, je bent geduldig en punctueel.


Wat bieden wij

Een onkostenvergoeding: de passagiers betalen een minumum ritbedrag van 4,- en 0,32 per kilometer. Je kan daarnaast terugvallen op professionele ondersteuning en je krijgt waardering van de passagiers en vanuit de organisatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.
5 plaatsen over.
Deel activiteit