Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Zit jij graag achter het stuur? Chauffeurs gezocht!

Zit jij graag achter het stuur? Chauffeurs gezocht!

Event · 11 dec 2023, 12:00 – 29 feb 2024, 13:00
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Vervoer
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30346
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Zit-jij-graag-achter-het-stuur-Chauffeurs-gezocht/30346 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om mensen met je eigen auto ergens naar toe te rijden en eventueel ook te begeleiden op de plaats van bestemming?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Chauffeurs die met eigen auto ouderen of kwetsbare mensen van A naar B (en vaak ook terug) willen rijden. Denk hierbij aan ritten naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, familie of vrienden. In sommige gevallen zijn het ook bestemmingen die verder weg liggen. Waar nodig biedt je extra service, zoals begeleiding naar de wachtkamer. De ritten worden geregeld via de Vrijwillige dienstverlening van Welzijn Lochem.


Wat vragen we van je

Je hebt een B-rijbewijs, je kan goed rijden en je vindt dit ook leuk om te doen. Je hebt daarnaast inlevingsvermogen, je bent geduldig en punctueel.


Wat bieden wij

Een onkostenvergoeding: de passagiers betalen een minumum ritbedrag van €4,- en 0,32 per kilometer. Je kan daarnaast terugvallen op professionele ondersteuning en je krijgt waardering van de passagiers en vanuit de organisatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Zit jij graag achter het stuur? Chauffeurs gezocht!

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.