Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Workshop Ontdek je kernwaarden!

Workshop Ontdek je kernwaarden!

Workshop · 10 okt 2023, 10:00 - 12:00
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Nederland
OuderenKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.10 plaatsen over.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#70022
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Workshop-Ontdek-je-kernwaarden/70022 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom naar de workshop: Ontdek je kernwaarden zodat je weer richting kunt geven aan je leven.

Uitgebreide omschrijving

Wat zijn jouw kernwaarden?

Weinig mensen kunnen deze vraag zo op de mens af beantwoorden. Als je activiteiten doet die aansluiten op je kernwaarden, dan geeft dit je energie. Terwijl als je veel dingen doet die niet aansluiten op je kernwaarden dan slurpt het je energie leeg. 


Daarom is het zo belangrijk dat je je bewust bent van je kernwaarden!

Vind je het leuk om te ontdekken wat jouw kernwaarden zijn en hoe jij deze kunt inzetten in jouw leven zodat je voortaan makkelijker en beter onderbouwde keuzes kunt maken?


De workshop wordt georganiseerd door Welzijn Lochem in het kader van de Lochemse week Mentale gezondheid. De workshop is bedoeld voor volwassenen en senioren.


Kees Damhuis neemt je graag mee op ontdekkingsreis naar je kernwaarden en hoe jij deze kunt gaan inzetten in je leven zodat je (nog) meer energie en zingeving. 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.10 plaatsen over.
Deel workshop
workshops > Welzijn Lochem > Workshop Ontdek je kernwaarden!

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.