Werkgroeplid Lochemse sportprestaties

Werkgroeplid Lochemse sportprestaties

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Flexibele locatie
SportCoördineren
Sport & RecreatieBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#81250
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Werkgroeplid-Lochemse-sportprestaties/81250 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elk jaar worden de Lochemse sportprestaties in beeld gebracht. Dit wordt onder andere door de werkgroep uitgevoerd die verschillende taken heeft.

Uitgebreide omschrijving

De Sportraad Lochem organiseert jaarlijks de Lochemse Sportprestaties, voorheen waren dit de Lochemse sportverkiezingen. Voor het organiseren van de Lochemse Sportprestaties is er een werkgroep waarin mensen zitten die affiniteit hebben met sport in de gemeente Lochem. Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het opzetten en regelen van de Lochemse Sport- en vrijwillige prestaties. Hun aandacht is volledig gericht op het organiseren van dit project en alle zaken die daarbij komen kijken. Het bestuur van Sportraad Lochem coördineert en stuurt bij waar nodig. Voor deze werkgroep zoeken wij nog nieuwe leden!


Er worden elk halfjaar 4 vrijwilligers en 4 sporters/sportploegen in het zonnetje gezet waarbij er een artikel in de Berkelbode en op social media wordt geplaatst. Een mooie manier om te laten zien hoe belangrijk vrijwilligers werk is in het verenigingsleven en wat voor een mooie sportprestaties er allemaal worden behaald.


Werkgroep leden 

De deelnemers uit de werkgroep zijn uit diverse geledingen bij elkaar gekomen. Het zijn allemaal verenigingsmensen die affiniteit hebben met sport in de gemeente Lochem.  


Taken werkgroep leden 

  • Vergaderingen bijwonen 
  • Voordrachten voorstellen (nabellen indien nodig) 
  • Ambassadeurs benaderen voor het uitreiken van de sportpenningen 
  • Bijwonen interviews 
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.