Skip Navigation
Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

Mensen met een beperkingOuderenKinderen & JongerenNatuur & Milieu
Deel

Versterk jij ons project Informatie & InspiratieGesprekken (IIG)?

0–2 uur/week
Flexibele locatie
Advies & MentoringSociaal contact
OuderenBuurt & omgevingZorg & Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#41518
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Versterk-jij-ons-project-Informatie--InspiratieGesprekken-IIG/41518 om je aan te melden
SamenvattingBen jij iemand die het leuk vindt om met 60 plussers binnen de gemeente Lochem (Laren, Gorssel, Eefde) in gesprek te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn team Seniorenwerk bij Stichting Welzijn Lochem (SWL). Aan de hand van zes thema’s volgens ‘Mijn Positieve Gezondheid’ gaan wij elke jaar in gesprek met inwoners van de gemeente Lochem.


Alle 60 & 65, 70 & 75, 80 & 85 en 90 & 95 jarigen krijgen jaarlijks een brief van de gemeente en kunnen aangeven of zij een huisbezoek door een IIG vrijwilliger op prijs stellen.

Nadat je een workshop “Mijn Positieve Gezondheid” hebt gevolgd, ga je aan de hand van een vragenlijst in gesprek. Je wordt daarbij toegerust met achtergrondinformatie.


Als IIG-vrijwilliger ben je van grote waarde. Je werkt preventief en daarnaast word je ingeschreven als vrijwilliger bij SWL. Je kan daardoor gebruik maken van alle faciliteiten als vrijwilliger. 


Wat kan je verwachten?

  • Een workshop over de werkwijze 'Mijn Postitieve Gezondheid'.
  • Je maakt deel uit van een tof team IIG vrijwilligers die jaarlijks 3 keer bijelkaar komen.
  • Je gaat op bezoek bij mensen thuis en je maakt een verslag van het huisbezoek.
  • Je krijgt een kilometervergoeding.


Ben je enthousiast geworden en wil jij mensen bezoeken in de kernen Laren, Gorssel en Eefde? Reageer dan op deze vacature!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Over Stichting Welzijn Lochem
SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#41518
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Versterk-jij-ons-project-Informatie--InspiratieGesprekken-IIG/41518 om je aan te melden