Training wet- en regelgeving

Training wet- en regelgeving

Workshop · 25 sep, 19:15 - 21:00
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
WelzijnSport & RecreatieKunst & cultuur
Aanmeldingen sluiten in 2 months.20 plaatsen over.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#79500
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Training-wet--en-regelgeving/79500 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor vrijwilligers en bestuurders van verenigingen: workshop over wet- en regelgeving.

Uitgebreide omschrijving

Workshop over wet- en regelgeving. Vrijwilligers en bestuurders van verenigingen die meer willen weten over verplichtingen weten na deze workshop wat er van hen wordt verwacht en op welke wijze zij kunnen voldoen aan de meest voorkomende wetten en regels. Denk bijvoorbeeld aan de AVG (privacy), Wet bestuur en toezicht rechtspersonen, veiligheid, aansprakelijkheid, UBO (ultimate beneficial owner), verzekeringen en vergoedingen.

Adam van Bergeijk, adviseur wet- en regelgeving bij Vereniging NOV licht de verplichtingen toe en geeft handzame tips en adviezen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 2 months.20 plaatsen over.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.