Samen shoppen

Samen shoppen

Structureel werk · 2-3 uur/maand
Gorssel, Gelderland, Nederland
BegeleidingMaatje & buddySociaal contact
WelzijnOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#78736
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-shoppen/78736 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor 1 of 2 x maand zoekt deze 77-jarige inwoner van Gorssel iemand die met hem gaat winkelen.

Uitgebreide omschrijving

Nieuwe kleding of nieuw beddegoed, iedereen moet hier af en toe voor shoppen. Zo ook een 77-jarige inwoner uit Gorssel. Door zijn licht verstandelijke beperking zoekt hij iemand die hem hierbij helpt. In Gorssel en soms in een andere plaats. Dhr. loopt met een rollator. Gemaakte onkosten worden natuurlijk vergoed.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.