Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Samen een hobby hebben

Samen een hobby hebben

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Evenement & festivalMaatje & buddy
Welzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#71541
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-een-hobby-hebben/71541 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een inwoner uit Lochem met verschillende hobby's zoekt een maatje om van de gezamelijke hobby ('s) te genieten.

Uitgebreide omschrijving

Een 38-jarige inwoner, uit Lochem, heeft naast zijn werk ook veel uiteenlopende hobby’s. Zo houdt hij van modelspoor, spinnen en reptielen, fokken van konijnen en naar Hard Core concerten gaan. Hij gaat er alleen op uit, maar zou het gezellig vinden om samen met iemand op pad te gaan die ook enthousiast is over 1 (of meerdere) van zijn hobby’s.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Samen een hobby hebben

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.