Samen een blokje om lopen

Samen een blokje om lopen

Structureel werk · 1–2 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
BuitenMaatje & buddySociaal contact
WelzijnOuderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#82654
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-een-blokje-om-lopen/82654 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een 80-jarige inwoonster uit Lochem (de Gravenbuurt) zoekt een maatje die met haar meeloopt.

Uitgebreide omschrijving

Een 80-jarige inwoonster uit Lochem (de Gravenbuurt) zou graag regelmatig een blokje omgaan, even een frisse neus halen en een praatje maken met de mensen die ze tegenkomt. Omdat ze met een rollator loopt en vergeetachtig is gaat ze liever samen met iemand op pad. 


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.