Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Samen boontjes planten

Samen boontjes planten

Structureel werk · Flexibele uren
Laren, Gelderland, Nederland
TuinierenBuitenMaatje & buddySociaal contact
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#80384
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-boontjes-planten/80384 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen genieten van het werken in de moestuin.

Uitgebreide omschrijving

Niets is lekkerder dan verse groenten uit de eigen moestuin. Een 90-jarige inwoonster uit Laren (buitengebied richting Lochem) geniet hier al haar hele leven van. Maar ze wordt een jaartje ouder en zou het fijn en gezellig vinden als iemand haar af en toe een uurtje komt helpen. Spreekt jou dit aan, dan maakt mevrouw graag kennis met jou.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Laren Activiteiten > Welzijn Lochem > Samen boontjes planten

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.