Samen Doen!

Samen Doen!

Workshop · 9 okt 2023, 19:00 - 21:00
Hoeflo, Hulstweg 6, Harfsen, Gelderland 7217 SZ, Nederland
OuderenKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#70019
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-Doen/70019 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij bv. graag naar het theater, maar is er niemand om mee te gaan? Zou je graag een mooie route willen wandelen, maar niet alleen? Kom dan naar Samen Doen!

Uitgebreide omschrijving

Samen Doen! Op deze avond brengen we mensen uit de gemeente Lochem met dezelfde interesses aan de hand van thema's met elkaar in contact. Is er een klik, dan kun je afspreken om samen iets te ondernemen wat jullie beide interesse heeft.  

Wil jij bijvoorbeeld graag naar het theater, maar is er niemand om mee te gaan? Zou je graag een mooie route willen wandelen, maar liever niet alleen? Kom dan naar Samen Doen!


Ilse, Joy en Mira ontmoeten je graag!


Welzijn Lochem organiseert vanuit het project Opnieuw Verbinden deze avond in het kader van de Lochemse week Mentale gezondheid. De avond is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die graag samen iets wil ondernemen.


Mocht vervoer een probleem zijn, laat ons dit dan weten. Dan kijken wij met u of we iets kunnen regelen daarvoor.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.