Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Respijtweekend, er even tussenuit!

Respijtweekend, er even tussenuit!

Meerdaagse · 31 mei, 10:00 – 2 jun, 14:30
Ehzerallee 14, 7218 BS Almen, Nederland
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel meerdaagse
Welzijn Lochem
#77795
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Respijtweekend-er-even-tussenuit/77795 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Speciaal voor mantelzorgers: samen met lotgenoten er even tussenuit om jezelf weer op te laden tijdens een driedaags respijtarrangement.

Uitgebreide omschrijving

ER EVEN TUSSENUIT 

Als mantelzorger ben je vooral bezig met zorgen voor een ander. Om de zorg vol te houden is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Daarom wordt er jaarlijks een driedaags respijtarrangement georganiseerd. Samen met ‘medestanders’ er even tussenuit om jezelf weer op te laden.  


Heb jij ook behoefte aan zo’n pauze?  


DRIEDAAGS ARRANGEMENT                                                                        

Het Knooppunt Mantelzorg biedt een arrangement aan van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni, op de mooie locatie Landgoed Hotel Ezherwold te Almen. Hierbij staan ontspanning, ontmoeting en ondersteuning centraal. Deze dagen heb je tijd voor jezelf, ontmoet je andere mantelzorgers, is er een gevarieerd programma van activiteiten waaronder workshops en leuke uitstapjes én kun je voor ondersteuning terecht bij de mantelzorgconsulent. Samen met de gastvrouw is zij het aanspreekpunt tijdens jouw verblijf.  


INFORMATIE EN AANMELDING 

Door subsidie van de gemeente of vergoeding door jouw ziektekostenverzekering is deelname kosteloos. Na je aanmelding neemt een mantelzorgconsulent contact op om te kijken of je in aanmerking komt voor deelname. Na de bevestiging is je deelname definitief, het aantal plaatsen is namelijk beperkt (er is plek voor 12 mantelzorgers). Indien nodig kan de mantelzorgconsulent met jou meedenken over mantelzorgvervanging voor de thuisblijvende zorgontvanger.

Hoe kom ik er?

Deel meerdaagse
meerdaagse > Welzijn Lochem > Respijtweekend, er even tussenuit!

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.