Praten over nu en later

Praten over nu en later

Workshop · 11 okt 2023, 14:00 - 17:30
Markt 3, 7241 AA Lochem, Nederland
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#70211
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Praten-over-nu-en-later/70211 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Denk jij weleens na over stoppen met werken? Loop dan op woensdagmiddag om 14 uur binnen bij het Stadhuus om ervaringen uit te wisselen.

Uitgebreide omschrijving

Denk jij weleens na over stoppen met werken of juist langer doorwerken?


Mensen die gaan stoppen met werken staan voor een grote verandering in hun leven. Je blikt terug op wat je in je werkende periode hebt meegemaakt aan ontwikkelingen en veranderingen. De soms spannende volgende levensfase komt in beeld, waarin werk mogelijk geen belangrijk deel meer uitmaakt van de dag invulling, maar een scala aan mogelijkheden biedt om de tijd zinvol in te vullen.


Het duurt misschien nog jaren maar een goede voorbereiding zorgt ervoor dat jij kan blijven doen waar je van blij van wordt. Welzijn Lochem denkt en praat graag met je mee.


In de hele gemeente Lochem zijn bijvoorbeeld veel activiteiten en groepen om je bij aan te sluiten. Deze middag doe je inspiratie op en neemt een menukaart van ons mee met extra tips. 


Kom meepraten en proef de mogelijkheden!


Deze middag organiseren we in het kader van de Lochemse week Mentale Gezondheid.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.