Power-proevement

Power-proevement

Workshop · 10 okt 2023, 10:00 - 12:00
Markt 3, 7241 AA Lochem, Nederland
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#70204
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Power-proevement/70204 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij 60-plus en wil je investeren in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten? Kom dan naar het proevement Power.

Uitgebreide omschrijving

Er zijn geen algemene regels voor ouder worden in deze tijd. Wel gemeenschappelijke vragen: Wat wil ik? Wat kan ik? Met wie voel ik me verbonden? Wat geeft mij energie? Waarvoor ga ik me inzetten?


Power gaat over veerkracht op leeftijd en is bestemd voor 60 plussers die bij willen blijven en willen ontdekken wat voor hen van belang is.


In dit proevement zullen daarvoor opgeleide vrijwilligers je een inkijk geven in de inspiratie workshops, die je horizon kunnen verbreden.


Het proevement is een kennismaking bestemd voor al diegenen die nadenken over de toekomst, die ervaringen willen delen met gelijkgestemden en of nieuwe inspiratie op willen doen.


Opgeven is niet nodig. Wel starten we om 10.00 uur.


Het proevement is onderdeel van de Lochemse week voor de Mentale gezondheid en vindt plaats in de grote Marktzaal in het Stadshuus in Lochem.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.