Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
POWER-proevement (voor 60-plussers)

POWER-proevement (voor 60-plussers)

Workshop · 4 jun, 10:00 - 12:00
Markt 3, 7241 AA Lochem, Nederland
Welzijn
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 6 days.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#80294
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/POWER-proevement-voor-60-plussers/80294 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lochemse week van de Mentale Gezondheid.
3 - 13 juni 2024.
Power: een investering in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten.

Uitgebreide omschrijving


Er zijn geen algemene regels voor ouder worden in deze tijd. Wel gemeenschappelijke vragen: Wat wil ik? Wat kan ik? Met wie voel ik me verbonden? Wat geeft mij energie? Waarvoor ga ik me inzetten?


Power gaat over veerkracht op leeftijd en is bestemd voor 60 plussers die bij willen blijven en willen ontdekken wat voor hen van belang is.


In dit proevement zullen daarvoor opgeleide vrijwilligers je een inkijk geven in de inspiratie workshops, die je horizon kunnen verbreden.


Het proevement is een kennismaking bestemd voor al diegenen die nadenken over de toekomst, die ervaringen willen delen met gelijkgestemden en of nieuwe inspiratie op willen doen.


Door POWER-vrijwilligers Cor Vermaat en Monique Fuhrwerk.


Het proevement is onderdeel van de Lochemse week van de Mentale gezondheid en vindt plaats in het Stadshuus in Lochem. Het POWER-proevement start om 10.00 uur.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 6 days.
Deel workshop
workshops > Welzijn Lochem > POWER-proevement (voor 60-plussers)

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.