Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Open over de overgang

Open over de overgang

Workshop · 18 okt 2021, 16:00 - 17:30
Vanuit huis
OuderenKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#45899
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Open-over-de-overgang/45899 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Actrices Isa Hoes en Medina Schuurman hebben een platform over de overgang en schrijven er boeken over. Zij doen hun verhaal tijdens het webinar.

Uitgebreide omschrijving

De overgang is niet een probleem van vrouwen alleen, maar van de hele maatschappij: collega's, leidinggevenden, gezinnen. Dus de samenleving moet er wat mee, simpel!' zegt actrice Isa Hoes in een interview met CNV-Magazine Werkend NL.


Uit onderzoek van het CNV blijkt dat 60% van de vrouwen de combinatie werk en overgang zwaar vindt en dat er nog een taboe rust op deze levensfase. CNV wil naast deze vrouwen staan. Daarom trappen we op 18 oktober het project Open over de overgang af met een webinar van 16 tot 17.30.


Actrices Isa Hoes en Medina Schuurman hebben een platform over de overgang en schrijven er boeken over. Zij doen hun verhaal tijdens het webinar. Een overgangsconsulent deelt haar kennis en beantwoordt vragen. En we presenteren onze handreiking met tips voor werknemers, werkgevers en OR'en en MR'en, collega's.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.