Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Ontdek je kernwaarden

Ontdek je kernwaarden

Workshop · 6 jun, 10:00 - 12:00
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Welzijn
Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#80301
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Ontdek-je-kernwaarden/80301 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lochemse week van de Mentale Gezondheid
3 - 13 juni 2024
Ervaar meer energie en zingeving!

Uitgebreide omschrijving

Wil jij weer richting kunnen geven aan je leven? Als je activiteiten doet die aansluiten op je kernwaarden, dan geeft dit energie.


In deze workshop nemen we je mee op ontdekkingsreis naar je kernwaarden en hoe jij deze kunt inzetten in je leven zodat je (nog) meer energie en zingeving ervaart.


Door Kees Damhuis van Welzijn Lochem


De workshop ' Ontdek je kernwaarden' is onderdeel van de Lochemse week voor de Mentale gezondheid en vindt plaats bij Welzijn Lochem (Doctor Rivestraat 1). De workshop start om 10.00 uur.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel workshop
workshops > Welzijn Lochem > Ontdek je kernwaarden

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.