Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Musea bezoeken

Musea bezoeken

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Evenement & festivalMaatje & buddy
WelzijnOuderenKunst & cultuur
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#71537
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Musea-bezoeken/71537 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen een museum bezoeken, een inwoner uit de gemeente Lochem, zoekt een maatje hiervoor.

Uitgebreide omschrijving

Een kunstliefhebber, wonend in de gemeente Lochem, bezoekt graag musea in binnen- en buitenland. De laatste tijd heeft hij ervaren dat het soms fijn is als er iemand bij hem is, waarop hij even kan terug vallen. Daarom zoekt hij een maatje om samen musea te bezoeken. Hij maakt graag kennis met geïnteresseerden.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.