Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenZorg & Welzijn
Deel

Mensen fotograaf

Flexibel
Lochem, Gelderland, Nederland
Mensen met een beperkingOuderenKinderen & Jongeren
1 plaats over.
Deel activiteit
#44060
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Mensen-fotograaf/44060 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Is fotografie voor jou een uit de hand gelopen hobby en wil je jouw talent delen met ons?

Uitgebreide omschrijving

Wat zoeken wij?

Een creatieve fotograaf die zowel portretten als activiteiten kan fotograferen. Bij SWL werken we met heel veel enthousiaste vrijwilligers en die zouden we graag willen fotograferen, liefst ook nog in actie. We nodigen je uit als er een activiteit is en geven je per activiteit een korte briefing. We gebruiken de foto’s voor onze Social media, in de pers en voor onze publicaties en jaarverslag.

Wat vragen we van je?

Fotografie is je talent en je wilt dit graag inzetten bij SWL. Je kunt ons een portfolio laten zien, zodat we een beetje weten wat je stijl is en of we bij elkaar passen. Je beschikt zelf over fotoapparatuur, je bent mobiel en hebt op flexibele momenten tijd om voor ons aan de slag te gaan.

Wat bieden we jou?

SWL is een leuke organisatie waar altijd wel weer iets te beleven valt, met aandacht voor onze vrijwilligers.

Onkosten vergoeding voor je reiskilometers

Een vrijwilligersvergoeding op basis van vooraf afgesproken opdracht.

Begeleiding en inspiratie bij de foto opdrachten

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.
1 plaats over.
Deel activiteit