Leven na mantelzorg

Leven na mantelzorg

Workshop · 23 mei 2024, 10:00 - 12:00
Hoeflo, Hulstweg 6, Harfsen, Gelderland 7217 SZ, Nederland
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#79519
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Leven-na-mantelzorg/79519 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als na een periode van mantelzorg een naaste overlijdt, kun je dubbel gemis ervaren. Hoe pak je je leven op na een tijd van intensieve zorg?

Uitgebreide omschrijving

Naast het rouwen komt er ook ruimte voor andere dingen. Maar waar begin je? In deze cursus van vijf bijeenkomsten lopen we samen een stukje op de weg van loslaten en zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Er is aandacht voor het verlies, maar ook voor het herontdekken van jezelf in het licht van de nieuwe situatie. Zo kun je ontdekken hoe je jou dag en tijd (zinvol) kunt invullen en welke activiteiten jou energie geven. Je ontmoet mensen met een vergelijkbare situatie.


Locatie: Hoeflo, Harfsen

Data: 23-05, 06-06, 20-06, 04-07, 01-08

Locatie: Harfsen, Hoeflo

Tijd: 10:00 - 12:00

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.