Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Kennismaking Netwerkcoaching - in Eefde

Kennismaking Netwerkcoaching - in Eefde

Workshop · 3 mei 2022, 19:00 - 22:00
Het Hart Eefde, Jolinkweg 2, Eefde, Gelderland 7211 DM, Nederland
OuderenKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.12 plaatsen over.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#50912
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Kennismaking-Netwerkcoaching---in-Eefde/50912 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij je bewust van jouw sociale netwerk? Of wil jij inzicht in jouw contacten en wat zij voor jou betekenen? Dan is deze workshop een goed begin voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Hoe zit je netwerk in elkaar, op wie kun je rekenen of een beroep doen en waarvoor? De mensen om je heen zijn in je leven heel belangrijk. Om het leven mee te delen, elkaar te helpen of dingen samen te doen. Soms komt er iemand bij en soms valt er iemand af.


Ben jij je bewust van jouw sociale netwerk? Of wil jij inzicht in jouw contacten en wat zij voor jou (kunnen) betekenen? Dan is deze workshop een goed begin voor jou!


In 3 uur tijd krijg je inzicht in jouw contacten en de mogelijkheden binnen jouw netwerk en daarbuiten. En wat de 1e stap is die jij wilt nemen.


Ook kun je na deze workshop de weg vinden naar de Netwerkcoaches van SWL en weet je wat ze kunnen betekenen voor jou of voor iemand anders in jouw omgeving.


Deze workshop wordt aangeboden vanuit project ‘Natuurlijk, een Netwerkcoach!’ van Stichting Welzijn Lochem. Vanuit dit project helpen getrainde vrijwilligers als Netwerkcoaches mensen op weg die hun contacten willen uitbreiden of versterken. 


Minimum aantal deelnemers: 6

maximum aantal deelnemers: 12

Let op: deze workshop wordt ook in Lochem aangeboden

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.12 plaatsen over.
Deel workshop
workshops > Welzijn Lochem > Kennismaking Netwerkcoaching - in Eefde

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.