Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Je contacten in beeld - een goed begin!

Je contacten in beeld - een goed begin!

Workshop · 12 okt 2023, 19:00 - 21:30
Molenweg 53, 7213 XD Gorssel, Nederland
OuderenKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.12 plaatsen over.
Deel workshop
Welzijn Lochem
#69504
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Je-contacten-in-beeld---een-goed-begin/69504 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Is het tijd om de balans op te maken en wil jij inzicht in jouw contacten en wat daarin belangrijk is voor jou? Dan is deze workshop een goed begin voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Sta jij wel eens stil met wie je contact hebt? Ben je daar tevreden mee? Op wie kun je rekenen of een beroep doen en waarvoor? Welke mensen zijn belangrijk voor je? En welk contact kost juist veel energie? Voel je je wel eens alleen of eenzaam?


Er kan van alles gebeuren in het leven waardoor de kring van mensen om je heen verandert. Zo nu en dan stil staan bij de contacten die je hebt, is nuttig. Het helpt om bewuste keuzes te maken en in actie te komen.


Dus: is het tijd om de balans op te maken en wil jij inzicht in jouw contacten en wat daarin belangrijk is voor jou? Dan is deze workshop een goed begin voor jou!In 2,5 uur tijd krijg je inzicht in jouw contacten en de mogelijkheden binnen jouw sociale netwerk en daarbuiten.Ook kun je na deze workshop de weg vinden naar de Netwerkcoaches en weet je wat ze kunnen betekenen voor jou of voor iemand anders in jouw omgeving.


Deze workshop wordt aangeboden vanuit project ‘Natuurlijk, een Netwerkcoach!’ van Stichting Welzijn Lochem. Vanuit dit project helpen getrainde vrijwilligers als Netwerkcoaches mensen op weg die hun contacten willen uitbreiden of versterken. 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.12 plaatsen over.
Deel workshop
workshops > Welzijn Lochem > Je contacten in beeld - een goed begin!

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.